Internet

INTERNET

Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet. Een snelheid van 500 Mbps is daarom onderdeel van ons glasvezelpakket. Wil je weten of ook bij jou 500 Mbps internet geleverd kan worden? Check het hier. Bij TriNed krijg je een snelheidsgarantie op het behalen van de aangeboden snelheid.

Bij iedere glasvezelaansluiting van TriNed wordt een draadloze router geleverd om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw glasvezelabonnement. Hiermee is het mogelijk om met een vaste netwerkkabel of via een draadloze verbinding te internetten. Op de router zit ook een aansluiting om een huistelefoon aan te sluiten (met een RJ11-stekker).

Stap jij ook over op glasvezel?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Let op want deze service is alleen van toepassing indien je bent aangesloten bij een van de volgende providers: KPN, NLE, Online, Plinq, SpeakUp, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, Xs4all, DELTA, Ziggo, Youfone, Vodafone, MTTM en Netvisit.